Hoe verzorg je extensions?

Hou er rekening mee dat je je hairextensions goed moet verzorgen!

GEBRUIK SHAMPOOS ZONDER FRUITZUREN

  • Wij raden je aan om je extensions te verzorgen met de verzorgingslijn All Soft (Mega) van  REDKEN . Deze producten zijn zonder fruitzuren en zonder toegevoegde siliconen. Verzorgingsproducten met fruitzuren kunnen de extensions beschadigen en siliconen leggen namelijk een olielaag rond je haren waardoor deze minder goed kunnen ademen en zelfs kunnen uitglijden. Haarproducten die je in de supermarkt vindt bevatten vaak te veel aan toegevoegde siliconen en fruitzuren. In onze Beauty shop vind je allerlei producten van REDKEN om je extensions optimaal te verzorgen.

WAS JE EXTENSIONS CORRECT

  • Was je extensions nooit met je hoofd ondersteboven. De natte extensions wegen zwaarder en kunnen sommige van je eigen haartjes doen afbreken. We raden aan om je haren in een vlecht of staart te doen voor je een bad neemt. Zo voorkom je klitten. Was je haren altijd met aangepaste kappersproducten. Kies voor een shampoo, masker, conditioner en serum van professionele kwaliteit. Gebruik deze nooit op je hoofd of op de bondings, enkel op de lengtes en de punten! Producten van de supermarkt laat je best links liggen. Deze bevatten veel te hoge PH-waardes en siliconen.

DROOG JE HAREN AAN DE LUCHT

  • Laat na het wassen je haren zoveel mogelijk aan de lucht drogen of droog ze zachtjes met de haardroger. Voor het slapengaan, is het verstandig een vlecht in je haren te maken. Zo kunnen je extensions ‘s nachts niet in de knoop geraken. En bespaar je jezelf ’s morgens een hele hoop werk!

BORSTEL JE HAREN VOORZICHTIG

  • Voor het wassen van je haren borstel je ze goed door met een extensionborstel. Dit doe je door eerst bij de punten te beginnen en dan geleidelijk aan naar boven richting de hoofdhuid te eindigen. Kam je haren nooit als ze nat zijn want dan kunnen ze gaan afbreken!

ZORG VOOR EXTRA VERZORGING

  • Doe doorheen de dag wat serum/olie op de puntjes en de lengtes van je haren. Zo zullen je haren mooi blijven glanzen en minder droog gaan aanvoelen.

Heb je nog vragen ivm het verzorgen van extensions? Spring gerust binnen of neem contact op.

Veel plezier ermee!

Deel dit artikel op je Facebook zodat je vrienden op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties!

Share on facebook
Facebook