Trouw je dicht bij huis, op een exclusieve locatie of misschien wel in het buitenland? Geen paniek! Het Salon team komt zelfs ter plaatse en biedt jou een totaalpakket voor je huwelijk. We plannen eerst een ‘try out’ sessie om jouw bruidskapsel (en eventueel make-up) geheel aan jouw wensen te laten voldoen, dit doen we meestal in onze kapperszaak te Kalmthout.

We nemen uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk feestkapsel jouw tot de mooiste bruid zal maken. Na de ‘try out’ worden de details van de huwelijksdag verder besproken en de eventuele locatie waar de huwelijksdag plaats zal vinden.

Door deze service aan te bieden hebben we onder andere feestkapsels verzorgd in de omliggende gemeente van Kalmthout, tot in Limburg, Oost-Vlaanderen en zelf op verschillende plaatsen in Nederland (trouw van Zdenek Stybar te Breda). Puglia in Zuid Italië (Resort Borgo Egnazia) en ook ten zuiden van Miami in de Verenigde Staten van Amerika ( Resort Boca Raton) waar Het Salon een hele familie mocht voorzien van prachtige feestkapsels.

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Neem gerust contact op dan nemen we de tijd om alles te bespreken van feestkapsel evt het bestellen van extensions,, hoeveel familieleden en/of vrienden we moeten voorzien van een feestkapsel, locatie, … .

Deel dit artikel op je Facebook zodat je vrienden op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties!

Share on facebook
Facebook