6 MAANDEN LANG GLAD EN STIJL HAAR?

Is een Keratine Gold behandeling iets voor mij?

Wat is een keratinebehandeling?

Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft, krult of straight. Onze keratinebehandeling vervangt de verloren proteïne, zodat het haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst. 

Wanneer gebruik je een keratinebehandeling? 

Een keratinebehandeling is perfect voor vrouwen met veel pluizig haar of haar dat beschadigd is door het gebruik van een haardroger en/of styling tang. De keratine zorgt voor een natuurlijke boost van het haar en maakt het weer zacht, glad en glanzend. 

Met andere woorden: een keratinebehandeling kan na een zonvakantie gebruikt worden om het haar weer te boosten, maar kan ook gebruikt worden bij pluizig of beschadigd haar. Iedereen verdient zo’n wondermiddel, niet? 

Voor onze exclusieve keratinebehandelingen werken we met de topproducten van Jean Paul Myne.

 

Wat doet een keratinebehandeling?

Een keratinebehandeling verbind aminozuren in het haar, zorgt voor de opbouw van haarvezels én herstelt het haar gedurende de behandeling. Door de combinatie van botanische- en organische extracten zal het haar weer stralen. De haarvezels worden gevoed en versterkt, waardoor je zichtbaar gezond haar verkrijgt.

De duurtijd van deze behandeling varieert van 3u tot 6u. De krultekening en pluizig haar zal verdwijnen, prachtig glanzend en stijl haar zal verschijnen.

Om de 6 tot 9 maanden zal je de behandeling moeten herhalen.

 

Resultaat?

Gezond stijl haar met een lange houdbaarheid en een uiterst natuurlijk effect!

 

Maak alvast je afspraak 03/644.01.80 

of online www.hetsalonkalmthout.be

keratinebehandeling

Deel dit artikel op je Facebook zodat je vrienden op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties!

Share on facebook
Facebook