Selected Look Out 2019

Ontdek onze specialiteiten in de nieuwste Look Out Antwerpen 2019!

Color Bar

Bij het Salon ligt de focus op haarkleuren! Samen met jou ontdekken we welke kleur en kapsel past bij jouw identiteit. Onze coloristen zijn gespecialiseerd in de nieuwste kleur- en balayage technieken en bereiden na overleg  je kleur voor in het color lab. We geven ook verzorgings- en stijladvies om je nieuwe ‘look’ thuis verder te verzorgen. Kwaliteit staat voorop, zowel voor de keuze van onze producten, de beleving in ons salon als de aandacht voor jou.

Extensions

Wil je graag glamoureus Hollywood haar? Dan is Het Salon ‘the place to be’ want met meer dan 15 jaar ervaring en vele opleidingen mogen we ons zeker wel ‘specialisten’ noemen in het plaatsen van hairextensions. In het kiezen van de perfecte extensions is een adviesgesprek de belangrijkste stap want de mogelijkheden zijn oneindig! Je kan kiezen voor een haarverlenging, een haarverdikking, een gedeelte verlenging van het haar, een kleureffect, enz. Wil je meer info over onze hairextensions en mogelijkheden? Maak dan zeker een afspraak voor een adviesgesprek en ontvang een vrijblijvende prijsofferte.

Wedding

Trouw je dicht bij huis, op een exclusieve locatie of misschien wel in het buitenland? Geen paniek! Het Salon team komt zelfs ter plaatse en biedt jou een totaalpakket voor je huwelijk. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Neem gerust contact op, we de tijd om alles te bespreken hoe jouw droomkapsel eruit zal zien.

Deel dit artikel op je Facebook zodat je vrienden op de hoogte blijven van onze nieuwtjes en acties!

Share on facebook
Facebook