Color Bar

Bij het Salon ligt de focus op haarkleuren! Samen met jou ontdekken we welke kleur en kapsel past bij jouw identiteit. Onze coloristen zijn gespecialiseerd in de nieuwste kleur- en balayage technieken en bereiden na overleg je kleur voor in het color lab. We geven ook verzorgings- en stijladvies om je nieuwe ‘look’ thuis verder te verzorgen. Kwaliteit staat voorop, zowel voor de keuze van onze producten, de beleving in ons salon als de aandacht voor jou.

Extensions

Wil je graag glamoureus Hollywood haar? Dan is Het Salon ‘the place to be’ want met meer dan 15 jaar ervaring en vele opleidingen mogen we ons zeker wel ‘specialisten’ noemen in het plaatsen van hairextensions. In het kiezen van de perfecte hairextensions is een adviesgesprek de belangrijkste stap want de mogelijkheden zijn oneindig! Je kan kiezen voor een haarverlenging, een haarverdikking, een gedeelte verlenging van het haar, een kleureffect, enz. Wil je meer info over onze hairextensions en mogelijkheden? Maak dan zeker een afspraak voor een adviesgesprek en ontvang een vrijblijvende prijsofferte.

Barbershop

Het Salon beschikt ook over een kleine barbershop waar onze heren kunnen genieten van een heerlijke ambachtelijke scheerbeurt of een nieuwe trendy ‘look’ ieder naar zijn eigen stijl. Wil je iets meer dan een gewone knipbeurt en verwent worden met een duvel of vedett in onze oude barbierstoel? Maak dan zeker je afspraak! Tevens hebben in onze shop een heleboel stylingsproducten om je look thuis te onderhouden.

Maak een afspraak

happy hair happy life

I Do ‘arrengementen’

Trouw je dicht bij huis, op een exclusieve locatie of misschien wel in het buitenland? Geen paniek! Het Salon team komt zelfs ter plaatse en biedt jou een totaalpakket voor je huwelijk. We plannen eerst een ‘try out’ sessie om jouw bruidskapsel (en eventueel make-up) geheel aan jouw wensen te laten voldoen, dit doen we meestal in onze kapperszaak te Kalmthout. We nemen uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk feestkapsel jouw tot de mooiste bruid zal maken. Na de ‘try out’ worden de details van de huwelijksdag verder besproken en de eventuele locatie waar de huwelijksdag plaats zal vinden. Door deze service aan te bieden hebben we onder andere feestkapsels verzorgd in de omliggende gemeente van Kalmthout, tot in Limburg, Oost-Vlaanderen en zelf op verschillende plaatsen in Nederland, Puglia in Zuid Italië (Resort Borgo Egnazia) en ook ten zuiden van Miami in de Verenigde Staten van Amerika ( Resort Boca Raton) waar Het Salon een hele familie mocht voorzien van prachtige feestkapsels.

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Neem gerust contact op dan nemen we de tijd om alles te bespreken van feestkapsel evt het bestellen van extensions,, hoeveel familieleden en/of vrienden we moeten voorzien van een feestkapsel, de locatie, … .

Full body Spraytan

De spraytans van Vani-T Australia zijn wereldwijd de nummer 1 en worden keer op keer verkozen tot de beste in hun categorie door de meest bekende beauty en fashion magazines. Talloze celebrities waaronder Kylie en Danny Minoque kiezen resoluut voor Vani-T! De onberispelijke resultaten, de superieure kwaliteit en de uitstraling van de producten maken echt het verschil in de tanningwereld. De producten zijn organisch en met natuurlijke en biologische ingrediënten verrijkt. Bij het maken van je afspraak geven we je enkele tips mee zodat je je bruine zomerse tint zolang mogelijk behoud.

Beautyshop

In onze beautyshop vind je hoogwaardige producten van Redken en Kérastase die je haar verzorgen en de kleur garanderen, ideaal om je haar thuis te verzorgen. Verder vind je in onze beautyshop allerlei fashion accessoires om je look af te werken en handtassen van het exclusieve Italiaanse merk ‘Profanter’. Wil je een snelle eyebrow treatment of een full body spraytan in slechts 15 min? Het Salon team maakt je helemaal ‘party Ready’!

Het Salon prijzen

let your hair do the talking