Color Bar

Bij het Salon ligt de focus op haarkleuren! Samen met jou ontdekken we welke kleur en kapsel past bij jouw identiteit. Onze coloristen zijn gespecialiseerd in de nieuwste kleur- & balayagetechnieken én blonding. Na overleg bereiden we je kleur voor in onze Color Bar. We geven ook verzorgings- en stijladvies om je nieuwe ‘look’ thuis verder te verzorgen. Kwaliteit staat voorop, zowel voor de keuze van onze producten, de beleving in ons salon als de aandacht voor jou.

Hair Extensions Het Salon KAlmthout

Extensions

Wil je graag glamoureus Hollywood haar? Dan is Het Salon ‘the place to be’ want met meer dan 20 jaar ervaring en vele opleidingen op het hoogste niveau mogen we ons zeker wel ‘specialisten’ noemen in het plaatsen van hairextensions. In het kiezen van de perfecte hairextensions is een adviesgesprek de belangrijkste stap want de mogelijkheden zijn oneindig! Wil je meer info over onze hairextensions en mogelijkheden? Neem zeker contact met ons op!

Barbershop

Het Salon beschikt ook over een kleine barbershop waar onze heren kunnen genieten van een heerlijke ambachtelijke scheerbeurt of een nieuwe frisse ‘look’ ieder naar zijn eigen stijl. Wil je iets meer dan een gewone knipbeurt en verwent worden in onze oude barbierstoel? Maak dan zeker je afspraak! Tevens hebben in onze shop een heleboel stylingsproducten om je look thuis te onderhouden.

I Do ‘arrengementen’

Trouw je dicht bij huis, op een exclusieve locatie of misschien wel in het buitenland? Het Salon team komt ter plaatse en biedt jouw een totaalpakket voor je huwelijk. We plannen eerst een ‘try out’ sessie om jouw bruidskapsel (en eventueel make-up) geheel aan jouw wensen te laten voldoen, dit doen we meestal in onze kapperszaak te Kalmthout. We nemen uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk feestkapsel jouw tot de mooiste bruid zal maken. Na de ‘try out’ worden de details van de huwelijksdag verder besproken en de eventuele locatie waar de huwelijksdag plaats zal vinden. Door deze service aan te bieden hebben we onder andere feestkapsels verzorgd in de omliggende gemeente van Kalmthout, tot in Limburg, Oost-Vlaanderen en zelf op verschillende plaatsen in Nederland, Puglia in Zuid Italië (Resort Borgo Egnazia) en ook ten zuiden van Miami in de Verenigde Staten van Amerika ( Resort Boca Raton) waar Het Salon een hele familie mocht voorzien van prachtige feestkapsels. Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje?

Keratine Behandeling

Last van veel pluis- en kroeshaar? Ontdek dan Keratin Gold. Dé nieuwe evolutie als het gaat om ”hair smoothing”. Het is een combinatie van botanische en organische aftreksels – 100% puur – gemengd in een perfecte balans. Door de gepatenteerde formule van aminozuren en stamcellen, verkregen uit zure appels, is het nu mogelijk het haar permanent te stijlen zonder dat het beschadigd. Bij deze behandeling wordt het haar permanent glad gemaakt en dient de uitgroei iedere 6 tot 10 maanden bijgewerkt te worden. Het haar voelt na de behandeling sterk, zacht en glad aan. Keratin gold is volledig vrij van Formaldehyde en daarom niet schadelijk voor zowel het haar als de gezondheid.

Het Salon Webshop Kalmthout Kevin Murphy

Online Shopping

Onze gloedniewe webshop al ontdekt? Je vindt hier de meest professionele hoogwaardige producten van het moment met o.a. Kevin.Murphy, Moroccanoil, K18, Olaplex & Eleven Australia die je haar verzorgen en de kleur garanderen. Ideaal om je haar thuis te verzorgen. Je vindt er ook allerlei stijl- en krultangen om je look af te werken. Check it out!

Make-Over Time?

IS JE KLEUR VERVAAGD? HEB JE EEN UITGROEI? WIL JE JE BALAYAGE OPFRISSEN? WIL JE TERUG EEN DIEP BRUINE KLEUR OF EEN SUBTIELE BALAYAGE? WENS JE EEN PASTELKLEUR OF GA JE HELEMAAL VOOR BLOND? BOOK HIERONDER JOUW MAKE-OVER!