Verlangt u naar langer haar?

Lancering van het nieuwe Extentioniste-trainingprogramma voor lang haar, 99% minder haar breuk, 78% minder gespleten punten. Tot 4 cm haargroei in 3 maanden!

Sneller langer haar in topconditie

Maak kennis met onze topproducten die door onze fans, haarstylisten en hair addicts werden gekozen. Sommige zijn gloednieuwe supersterren, andere zijn jarenoude beauty favorieten die de tijd hebben doorstaan. Elk product is uniek in zijn manier om de echte aard van uw haar te corrigeren, te sublimeren en te onthullen.

Lang en sterk haar met Resistance Extentioniste

Met buitengewone verzorgingen is er geen beperking voor de lengte die u kunt bereiken.

De producten

Resistance van Kérastase vernieuwt de inwendige structuur van verzwakt haar dat de neiging heeft af te breken en gespleten punten te vertonen. Het versterkt en herstelt het haar om het van de aanzet tot de punten sterker te maken. Ontdek hieronder de vier producten van de Extentioniste lijn.

Bain Extentioniste: versterkende shampoo om de lengte te boosten voor verzwakt haar dat behoefte heeft aan sterkte en veerkracht.

Fondant Extentioniste: een milde herstellende crème met ontwarrende en voedende eigenschappen voor sterk lang haar.

Masque Extentioniste: diep verzorgende behandeling die het haar sterker maakt en bijdraagt aan nieuwe gezonde lengtes.

Sérum Extentioniste: energiegevend serum zonder uitspoelen om de hoofdhuid  te beschermen en te stimuleren voor gezond en lang haar

See you soon!