Elle International Beauty Award 2019

Elle International Beauty Award 2019

Dé natuurlijke luxe Kérastase haarverzorgingslijn Aura Botanica!

De producten zijn een combinatie van luxe, kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Een bijzonder gamma aan producten waarvan minstens 97% een natuurlijke oorsprong heeft en gemiddeld 98% biologisch afbreekbaar is, vrij van siliconen, sulfaten, parabenen. Ze hebben een bewezen resultaat op het haar en hebben een intens voedende werking, geven het haar een ‘nude touch’, anti-frizz en tot 4 keer meer glans.

De pure kracht van de natuur, in een verfijnde ervaring!

WARE NATUURLIJKHEID met formules samengesteld uit ingrediënten met gemiddeld 98% natuurlijke oorsprong. De actieve ingrediënten zijn van verantwoorde afkomst. Alle formules zijn gemiddeld 97% biologisch afbreekbaar.

WARE KWALITEIT, met bewezen werkzame bestanddelen die 48 uur duurzame voeding bieden, 72 uur anti-frizz controle en 4x meer glans.

WARE LUXE in een complete zintuiglijke beleving; innemende texturen en een unieke geur, gehuld in een elegante verpakking. De beleving wordt versterkt door een op-maat-gemaakt in-salon ritueel en thuis herbeleefd, als momenten van puur welzijn. Het genot is nog mooier gemaakt door de uitstekende kwaliteit van verantwoordelijk gewonnen kokosnoot- en arganoliën.

Aan de huidige verzorging van Aura Botanica hebben ze nu 3 nieuwe styling producten toegevoegd om iedere haarstructuur te kunnen behandelen. Wij adviseren jou graag in de salon wat het beste bij jouw haar past.

Wat zijn nu die bestanddelen die hiervoor zorgen?

  • Marokkaanse arganolie: dringt diep door in de vezels
  • Murumuru-boter uit de Amazone: maakt dik en krullend haar handelbaar zonder te verzwaren
  • Extrait D’Aloe De Mexique: brengt een beschermlaag aan tegen externe agressie
  • Notenolie uit de Braziliaanse Amazone: dringt dieper door in de vezel en wordt hierdoor extra gevoed zonder te verzwaren
  • Thaise Rijstzemelolie: schermt de vezel af, zodat het haar zacht en natuurlijk aanvoelt en glanst
  • Kokosolie uit Samoa: deze olie houdt het langst op het vezeloppervlak

Ontdek het volledige gamma ‘Aura Botanica’ in onze salon.

See you soon!