Kérastase Blond Absolu

Kérastase Blond Absolu

Blondines opgelet! Kérastase introduceert een nieuwe lijn: Blond Absolu!

Sinds deze week hebben we vijf nieuwe producten die helpen je BLONDE haar vanaf de dag dat het gekleurd is mooi te houden. Geen koperachtige gele tonen meer in je haar en dus altijd heldere BLONDE lokken.

1. Wat is Kérastase Blond Absolu?

Kérastase Blond Absolu is een nieuw gamma met verzorgingsproducten voor grijs, blond en geblondeerd haar. En of je nu een platinum effect a là granny hair wil of juist een natuurlijke, warme uitstraling? Kérastase Blonde Absolu biedt haarproducten voor elke blondine!

2. De Kérastase Blond Absolu producten

Kérastase Blond Absolu bestaat uit de volgende producten:

Voor herstel, neutralisatie van geeltinten en een koel effect:

Eindelijk heeft Kérastase een zilvershampoo en dat is de Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet. Deze zilvershampoo is geschikt voor geblondeerd, koel blond en grijs haar. De shampoo reinigt niet alleen, maar neutraliseert ook oranje tot donker gele tonen. Daarnaast beschermt het tegen dagelijkse oxidatie en vervuiling en blijft je blonde haar zo lang mogelijk mooi!

Naast de zilvershampoo is er ook een bijbehorende conditioner en masker: Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet. Kan je haar na bijvoorbeeld een blondeerbehandeling wel wat extra verzorging gebruiken én wil je ongewenste geeltinten (van donker geel tot licht geel) neutraliseren? Dan is dit haarmasker precies wat je zoekt.

Voor herstel, opheldering en behoud van warm blond:

Ben jij juist fan van je warme blonde lokken en wil je niets van een koel effect weten? Dan is de Kérastase Blond Absolu Bain Lumière precies wat je nodig hebt! Deze shampoo doet hetzelfde als de Bain Ultra-Violet, maar dan zonder paarse pigmenten. Je warme blonde haar wordt nog mooier dankzij een verbeterde glans!

De Kérastase Blond Absolu CicaFlash is een ‘Intense Fortifying Treatment’. Het biedt de herstellende prestaties van een masker met de luchtinge afwerking van een conditioner. Vooral als je haar geblondeerd is (of je hebt bijvoorbeeld highlights) is deze verzorging ideaal. Je haar wordt van binnenuit herstelt, sterker en zal minder snel afbreken. Gezond, blond haar is het resultaat.

Dan is er tot slot de Kérastase Blond Absolu CicaPlasme. Dit is een leave-in serum om je haar gedurende de dag (en nacht) optimaal te beschermen en te herstellen. Zo beschermt het je haar tegen temperaturen tot 230°C (want ja, je wil je blonde haar misschien wel eens steilen of krullen) én tegen UV-Straling. Bovendien worden gespleten punten samengebonden en verdere splijting voorkomen.

3. De Kérastase Blond Absolu Ingrediënten

Binnen dit gamma zijn een tweetal ingrediënten gebruikt die we graag even toelichten.

De eerste is Hyaluronzuur. Dit ingrediënt is gebruikt in alle Blond Absolu producten. Hyaluronzuur is vooral bekend in de huidverzorging. Hier staat het bekend om zijn uitstekende ‘opvullende’ eigenschappen waarmee je oneffenheden laat verdwijnen. Maar de voornaamste eigenschap zit in het hydrateren. Dankzij het vermogen om vocht aan te trekken én vast te houden, wordt de huid gevoed en blijft deze soepel. Deze hydraterende eigenschappen brengen ook het vochtgehalte van het haar en de hoofdhuid opnieuw in evenwicht.

De tweede is Edelweiss Extract. Deze plant groeit voornamelijk in de Zwitserse Alpen en komt in andere gebergten voor. Niet zo spannend, hè? Maar omdat de plant aan extreem lage temperaturen alsook hoge doseringen UV-Straling wordt blootgesteld, is het een expert in zelfbescherming. En dat maakt dit extract het ideale ingrediënt om je haar te beschermen tegen vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf.

Wil je meer weten over deze nieuwe producten? Loop bij ons binnen en onze Kérastase Specialisten adviseren je graag!

You dare, We care