Beautyshop

Beautyshop

In onze beautyshop vind je de luxueuze handtassen en bijhorende accessoires van het exclusieve Italiaanse merk Profanter dat enkel in België te verkrijgen is in Het Salon. De handtassen van PROFANTER worden handgemaakt en staan voor puur, clean design en hoge kwaliteit.

Naast Profanter vind je er ook nog Front Row bags. Dit hip Belgisch merk brengt doorzichtige tassen die je door middel van uithaalbare binnenzakken eindeloos kan customizen en van stijl en kleur kan veranderen. Je kan voorlopig kiezen uit blauwe, zwarte of gouden binnentas, al dan niet met glitters of patches.

Om je look compleet te maken vind je bij ons ook de juwelen van MYA BAY. De juwelen van MYA BAY zijn ontworpen in België en inmiddels over de hele wereld gedistribueerd. Ze zijn gemaakt voor vrouwen met een voorliefde voor eenvoud, vermengd met een vleugje gekte en stijl. De sieraden zijn gemaakt van messing en bedekt met een laagje goud of zilver. Je kunt eindeloze sieraden mixen om je stijl en je verlangens te passen.